Wie de jurk past…

by Kim

Trekt hem gewoon aan! Er zijn van die dingen in het leven die je graag ooit nog wilt doen. Dit zijn dromen, weddenschappen of gewoon iets wat voor jou bijzonder is. Afgelopen weekend had ik het geluk dat ik een van die dingen van mijn lijst kon afstrepen! Want een van die gekke dromen van mij was het passen van een bruidsjurk gewoon voor de leuk!

Voor mij was dit echt een droom, aangezien ik gek ben op verkleedfeestjes, en dit toch echt een verkleedfeest XL is! Aangezien ik geen ideeën heb over mijn droombruiloft en eerst nog een leuke man moet vinden om mee te trouwen, was dit voor mij vooral een groot (verkleed)feest. Zonder verwachtingen ging ik daarheen en ik trok jurken aan die ik nooit zelf zou uitkiezen. Het is de eerste keer wel raar om jezelf zo in de spiegel te zien, maar dat is binnen enkele seconde voorbij en dan kan je alleen nog maar glimlachen. Door de fantastische hulp van de dames van Bruidjes&Meer was het echt oprecht genieten met mijn vriendinnen. En moet je eens kijken hoe mooi iedereen eruit ziet!

Ik kan nog wel heel veel vertellen over hoe leuk deze dag was maar de foto’s zeggen in dit geval meer dan duizend woorden. En ik ben vooral trots dat ik weer zo’n droom heb kunnen realiseren, dat pakt niemand mij meer af! Geniet van de foto’s zoals ik dat ook nog heel lang ga doen. Liefs Kim

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten