Vijf bloggers die ik volg

by Nienke

5 bloggers die ik volg

Ik ben zelf blogger en ik volg natuurlijk ook andere bloggers. Welke mensen inspireren mij, Welke blogs vind ik fantastisch en vind ik een aanrader voor andere om te volgen. In deze blog vertel ik jullie over 5 bloggers die ik volg en die ik zeker een aanrader vind om ook te gaan volgen als je dat nog niet deed.

PercyTienhooven

Het eerste artikel die ik van deze grote kleine man las ging over Het probleem van verjaardagen Ik kwam bij Percy zijn blog terecht toen ik het bij Lisanneleeft het artikel blogposts waarvan je blij word las

Percy blogt over Hoe Maak Je het Beste van de 21ste eeuw? Percy schrijft over verschillende onderwerpen Over zijn Gare lichaam (zoals hij dat zelf benoemd) een leven zonder tv , je gevoel volgen, over zijn ervaringen in het klooster , je angsten accepteren. Dit is een kleine greep uit de onderwerpen waar hij over schrijft. 

Naast zijn blog heeft Percy ook zijn eigen YouTube kanaal , waar hij je over dingen laat nadenken met korte docu’s maar ook je laat lachen.  Ik volg Percy  inmiddels iets meer als een jaar, en deze man laat mij lachen wanneer ik even een dipje heb (check zeker even zijn snapchat:Percytienhooven) maar Percy laat me ook over dingen nadenken.  Dingen die misschien anzich niet zoveel voorstellen, maar als je er over nadenkt kom je tot nieuwe inzichten.

Mocht je deze grote kleine man nog niet kennen, neem dan zeker even een kijkje op zijn blog en op zijn YouTube kanaal.

Ikbenirisniet

Op de blog van Ikbenirisniet schrijft Iris over een groener en gelukkig leven. Op Iris haar blog kun je verschillende onderwerpen vinden een kleine greep hier uit zijn recepten ,  dierproefvrije beauty producten,  Verschillende groene onderwerpen als groene tips, fair-fashion en hotspots maar je vind ook op haar blog tips voor films series en boeken maar ook een veel persoonlijke artikelen.

Het leuke aan Iris vind ik dat ze over onderwerpen schrijft , waar veel mensen toch wel tegen aan kijken als hippie-achtig voor sommige mensen ver van hun bed show maar de manier waarop Iris schrijft zijn de artikelen heel interessant om over te lezen, Iris schrijft op een hele prettige manier zodat het ook niet saai word als het een onderwerp is wat misschien niet helemaal in jou straatje ligt.

Daarnaast is Iris net afgestudeerd en deed haar Master Thesis over Bloggen over ziekte , Ik blog natuurlijk ook over ziek zijn en haar onderzoek is heel interessant om te lezen. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar onderzoek die kun je vinden onder aan haar blogpost Bloggen over ziekte 

Lisanneleeft.nl

Lisanneleeft was een van de eerste blogs die ik las.  Het was voor mij een blog die toen ook herkenning bracht in Fibromyalgie.  Al was voor Lisanne Fibromyalgie een van haar vele misdiagnoses. In 2014 kreeg Lisanne naar veel onderzoeken en misdiagnoses de diagnose ziekte van lyme (chronische vorm)

Lisanne blogt over verschillende onderwerpen maar haar hoofdonderwerpen zijn gezondheidsgerelateerd  , mind en lifestyle. Daarnaast is Lisanne ook super creatief en wanneer zij de energie heeft maakt ze ook DIY’s voor op haar blog en haar Youtube-kanaal ook vind je op haar YouTube kanaal Shoplogs  Back to school video’s , over haar tinderbelevenissen maar ook over haar leven met lyme in de week van de teek.

2wmn.nl

Deze blog heb ik  ongeveer drie weken geleden voor het eerst ontdekt, Wauw ik denk echt dat ik onder een steen heb geleefd want Willemijn en Martine bloggen sinds 2014 op 2wmn en ik heb ze werkelijk pas nu ontdekt.

2wmn heeft een uitgebreid aanbod van artikelen om over te lezen. Een greep uit de onderwerpen zijn liefde, vriendschap , carrière , reizen , interieur , boeken , films en gadgets. Genoeg keuze om over te lezen dus. Ik vind de manier van schrijven van Martine en Willemijn ontzettend fijn.

Deze dames hebben ook een YouTube Kanaal echt even kijken. Ik vind Willemijn en Martine sterk in woorden via hun blog maar nog net even sterker op beeld.  Ook hun YouTube kanaal bevat veel verschillende onderwerpen van Vlogs tot reisjes van recepten tot favorites van de maand.

Bydagmarvalerie.nl

De blog van Dagmar volg ik nu een half jaar daarvoor las ik hier en daar een artikel op haar blog. Dagmar heeft net als ik ook Fibromyalgie maar ook CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) al staan deze onderwerpen niet op de voorgrond op haar blog.

Dagmar blogt vooral over haar persoonlijke groei, lifestyle, reizen, fashion , happiness en op dit moment ook over haar zwangerschap want Dagmar is in verwachting van haar eerste kindje.

Wat ik echt tof vind aan Dagmar dat het haar gelukt is om haar ziekte op de achtergrond te krijgen van haar leven. En vooral geniet van haar leven , haar dromen volgt en najaagt. Dagmar heeft ook haar eigen boek geschreven Liever met Lef! deze komt 27 september uit.  Mocht je haar boek willen aanschaffen kijk even op www.bydagmarvalerie.nl

In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad.

Ken jij deze bloggers al , en welke blogger vinden jullie een aanrader om te gaan volgen?

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten