Ups and downs

by Nienke
Afbeelding Pixabay

De laatste paar weken gaat het op en neer met mijn gezondheid. Wat mijn lichaam allemaal uitspookt ik heb werkelijk geen idee.

Het begon ongeveer drie weken geleden. Ik was alweer anderhalve maand aan het minderen met mijn zaldiar pijnstillers. Ik had teveel last van bijwerkingen en omdat ik minder pijn had kon ik terug naar ibuprofen en paracetamol. Ik voelde me goed. Tot ongeveer drie weken geleden. Ik kreeg ontzettend pijn in mijn rug dus de zwaardere pijnstillers werden weer tevoorschijn gehaald om de pijn te verzachten. Het werkte maar oppervlakkig tegen de pijn. Ik nam veel rust , lag in bed met warme kruiken maar niks leek te helpen. Na 5 dagen ging het langzaam weer de goede kant op. Ik voelde me weer wat beter en kon langzaam de medicijnen weer afbouwen. 2 dagen later werd ik ‘sochtends wakker met enorme keelpijn . Het leek of ik een bak met glas had gegeten voor ontbijt. Ik kreeg steeds meer moeite met slikken , het werd steeds pijnlijker. Ik bedacht me niks ging naar de Hema en haalde daar keeltabletten (trachitol maar dan huismerk) en ik griste bij de Albert Heijn een zak anta flu mee. Zo kon ik vier dagen door. Steeds leek het af te nemen maar toen ik de volgende dag weer wakker werd leek het weer opnieuw te zijn begonnen. Elke keer nam ik in overweging zal ik nu de dokter bellen.. nee het ging al weer wat beter dan de dagen eerder. Dus met rust ,keeltabletten en Anta flu moet het goed komen. Het heeft uiteindelijk 10 dagen geduurd voor ik van de keelpijn af was. misschien als ik naar de dokter was geweest had ik wel iets van een antibiotica o.I.d gehad maar nee dat wilde ik ook niet want de laatste keer werd ik zieker van de antibiotica dan van de lichte keelontsteking die ik had.

Nadat ik eindelijk van de keelpijn af was werd ik geplaagd door hoofdpijn. En het werd erger en erger en uiteindelijk werd het migraine 3u lang duurde deze migraine aanval. Daarna had ik nog behoorlijk hoofdpijn. Maar het was voor mij acceptabel. Later die nacht kreeg ik wederom een migraine aanval. Deze duurde maar liefst 6u en heb zelfs op het punt gestaan om naar de huisartsen post te gaan omdat het zo ongelofelijk pijn deed. Zo intens had ik nog nooit meegemaakt. Daarna had ik weer flinke hoofdpijn wat s middags nog uitviel in een lichte migraine. Gelukkig heb ik t met slapen kunnen verminderen. Nu hoop ik dat het weg blijft en anders word het toch nog een bezoekje aan de dokter aankomende week..

Doordat ik me niet lekker voelde zijn er de laatste tijd ook geen blogposts online gekomen. Wanneer het weer wat beter gaat komen er nieuwe blogposts online want ik heb nog ideeën zat.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten