Revalidatie Update #1| The circle where it hurts

by Nienke

Vandaag ben ik begonnen aan het revalidatie traject. Nou ja begonnen dat dacht ik tenminste. Ik werd vorige week gebeld door het revalidatie centrum dat ik kon gaan starten met revalideren. Er kon meteen een afspraak gemaakt worden. Kun je volgende week vroeg de receptioniste. Ik dacht laten we zo snel mogelijk starten dus ik maakte een afspraak voor Dinsdag 13 januari om 13:30.

Fijn het regent dus ik ga er niet op de fiets heen. Dus heb ik Bryan heel lief aangekeken of hij me niet wilde brengen. Dat deed hij. Ik kwam bij het revalidatie centrum aan. Ik meldde me aan bij de receptie. Je weet waar de dokter zich bevind vroeg de dame achter de balie. Nee ik ben hier voor het eerst antwoordde ik. Je gaat hier de rechts dan de schuifdeuren door en daar bevind de secretaresse van de dokter. Dus ik ging rechts en door de schuifdeuren en kwam uit bij de balie van de secretaresse. Ze checkte mijn gegevens en ik kon plaats nemen in de wachtkamer. Nou ja stoeltje naast de balie.

De dokter was klaar met de gene voor me en kwam me halen, Ik was nog steeds overtuigd dat het nu ging gebeuren. Ik ging in zijn spreekkamer zitten. Hij vroeg hoe het met me ging . Ik antwoordde nou gaat redelijk wat pijn door de kou en de regen. Hij mompelde wat en ging verder met bladeren in zijn papieren. Had ik jou al een folder meegegeven toen je bij mij op gesprek was in het ziekenhuis. Ik moest even denken en antwoordde Nee, hij gaf me een folder over chronische pijn revalidatie, ik moest een briefje ondertekenen dat hij gegevens mocht opvragen bij de reumatoloog. En hij gaf me een stapeltje papieren. Wil je dit even invullen en opsturen. Over twee tot vier weken kun je beginnen. Dan heb je afspraken met de fysiotherapeut, de ergotherapeut maatschappelijk werker en een psycholoog. De eerste 4 weken zijn observatie en dan gaan we kijken of we kunnen starten hier binnen het revalidatie centrum of dat je elders een behandeling krijgt. maar ik ga er vanuit dat je gewoon hier het traject in gaat. Heb je nog vragen? nee dan zie ik je over twee tot vier weken.

Ik loop naar buiten Huh eh wacht zijn we nu al klaar kijkend op mijn telefoon zie ik dat het pas kwart voor 2 is. Oke dit was niet wat ik verwachtte. Thuis aangekomen heb ik de papieren allemaal doorgelezen. het is onder andere een vragenlijst bij chronische pijnklachten en een activiteitenlijst.

Ik moet lachen bij de eerste vraag die ik zie op de chronische pijnklachten vragenlijst

1. Waar heeft u het meeste pijn

Mag ik het hele lichaam omcirkelen dan.
Nou goed ik ga deze vragenlijst even invullen kan het opgestuurd worden en dan gaan we maar weer geduldig wachten.
Wordt vervolgd
Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten