Something is bugging me!

by Dominique

Something is bugging me -_-‘

No seriously, litterally BUGGING me! Ik ben erg schoon van mezelf en ik hou van een opgeruimd, schoon huis. ZONDER beestjes. Vooral dat zonder gedeelte. Helaas dacht meneer en mevrouw Klander daar anders over….

Ik zie je nu al denken, WTF is Klander. Seriously ik had er ook nog nooit van gehoord. Het zijn vieze kleine beestjes dat ronddwalen in …… juist ja, schijnbaar in mijn vogelvoer. If I only knew… Ik wist dus niet dat zoiets, zo erg kon zijn. Een plaag. Ik kan wel janken. Wat ik ook gedaan heb. Allereerst heb ik een paar van die parasieten gevangen in een bakje, smakelijk he.

image

image

Daarna ben ik ermee naar de Ranzijn gegaan hier in Alkmaar. Daar vertelde de medewerker dat het dus Klander is en tot mijn grote geluk ‘ghum’ een ware pest is en moeilijk is om uit te roeien (uiteraard heb ik dat weer). Er was een gif wat ik kon gebruiken, dus ik heb dat maar meegenomen. Eenmaal thuis moest ik mijn grote lieverd Meeko naar een logeeradres brengen, gezien gif en Meeko samen niet hand in hand gaan. Dus ja toen ik eenmaal die donder had ondergebracht was het tijd voor de grote opruiming. Ik heb letterlijk alles weggepleurd. Al het vogelvoer, alle bodembedekking, alle graanproducten waar ze in konden zitten. Daarna heb ik alle meubels van hun plek af getrokken en zijl eroverheen gegooid. Daarna in alle kieren en gaten en langs alle muren, plinten gif gespoten.
Heel handig met Astma…

Daarna ben ik even wezen bbquen (bbknoeien) bij vrienden om het huis te ontvluchten. Eenmaal weer thuis, weer gif gespoten, douchen en daarna te bed. De volgende ochtend weer overal gespoten omdat ik deze kleine kl*te beesten maar bleef terug vinden. Tot mijn grote vrees zaten ze ook op mijn bank… Nou heb ik een grote loungebank met 28 kussens in verschillende grote en maten. Dus deze afgehaald, heet gewassen en alle kussens in vuilniszakken gedaan zodat de parasieten zouden ‘stikken’ als ze nog in of op het kussen hadden gezeten. Nu heb ik ook twee grote matrassenkussens zeg maar en die pasten uiteraard niet in een vuilniszak. Dus deze bewerkt met de stofzuiger en buiten met wat trek en duw werk uiteindelijk op het balkon gekregen. Hier nog uitgeklopt en met een zijl erover een paar nachtjes laten staan, in de hoop dat al het ongedierte eruit was. Na de zoveelste schoonmaakbeurt en gif spuiten ben ik even een nachtje ergens anders wezen slapen omdat ik op een gegeven moment helemaal gek werd van die rotbeesten, begon ze te zien op plekken waar ze helemaal niet op zaten. Ik kon wel janken, oh wacht die breakdown heb ik al gehad.

image

Foto van mijn bank. Om je een beeld te geven van mijn harde werk. Eenmaal terug was ik bang dat de plaag niet over was, maar tot mijn geluk vond ik maar 1 verdwaalde Klander. Het schoonmaken en gifspuiten heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Ik heb nog eenmaal voor de zekerheid gif gespoten, ben een bakkie pleur wezen drinken bij Vera, waar Meeko zit ondergedoken, even met Meeko, geknuffeld, gezongen, gekroeld en daarna weer thuis aan de bak. Weer alles schoon gepoetst en alles terug gezet op zijn plek. Uren liggen stoeien om de kussenslopen weer op hun plek te krijgen en alles weer op orde gezet.  Daarna de keuken binnestebuiten gekeerd en schoongemaakt. Geloof me ben hier bijna 9 uur in totaal mee bezig geweest. Helemaal naar de kl*te, maar wel voldaan, nu eindelijk Klander loos en weer me eigen plekkie terug.

Gelukkig heb ik nu alle tijd om weer bij te komen, want alles, maar dan ook echt alles in mijn lichaam doet nu pijn. Normaal verdeel ik me huishouden al over de dagen zodat ik het beter aankan, zodat mijn lichaam kan herstellen. Maar dit was een echte aanslag op mijn gezondheid. Ik merk ook door het gif dat mijn Astma betere dagen heeft gehad. Verder heb ik het bedrijf een mail gestuurd met wat er is gebeurd en of zij met een schadevergoeding of iets komen. Ik koop immers duurdere vogel voer wat bewerkt is met pesticiden om dit soort ongein te voorkomen en vervolgens heb ik evengoed een plaag. Dus ben benieuwend of ze met een oplossing komen.

Keep u updated,

Liefs Do

ps: little update

Ik heb de fabrikant gesproken en ze geven me een vergoeding voor alle problemen en kortingen op de volgende aankopen. Iig beter iets dan niets

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten