School | Afspraak met de afwezigheidscoördinator I

by Nienke
Afbeelding:Pexels

Vandaag heb ik een afspraak met de afwezigheidscoördinator van mijn school. Dit is inmiddels de 6e keer dat ik bij deze vrouw op visite ga.De 5 keren dat ik er eerder ben geweest ben ik geen bal opgeschoten. Maar we gaan er gewoon weer naar toe aangezien ik weer opnieuw ben verwezen daarheen door de schoolarts. Aangezien er niemand weet wat ze nou precies met mij en mijn gezondheid aan moeten. Ik heb inmiddels een hoop mensen gezien en gesproken maar er is blijkbaar niemand die wat kan vast leggen. Geen mentor ,schoolarts , teamleider , afwezigheidscoördinator. Waarom dit zo moeilijk moet gaan op mijn school ik weet het niet maar ik ben er behoorlijk klaar mee. Ik wil duidelijkheid over mijn opleiding en geen domme antwoorden zoals “we vinden het zo vervelend voor je dat je zoveel pijn hebt ”  Ik kan daar helemaal niks mee. Het zorgt er niet voor dat ik naar school kan , het zorgt er niet voor dat ik mijn opdrachten behaal. Het zorgt er al helemaal niet voor dat ik mijn diploma behaal.

Eigenlijk ben ik er helemaal klaar mee zou het liefste de handdoek in de ring gooien , alleen dat is niet de oplossing. Ik wil deze studie heel graag afmaken. Zodat ik na mijn opleiding gewoon kan gaan werken zoals iedereen doet. Ik word er zo ontzettend moe, geïrriteerd en vooral boos om dat alles zo lang moet duren.  Ik steek er best veel tijd in en ben er te vaak nog mee bezig wanneer ik het niet moet zijn (lees wanneer ik in bed lig) dan lig ik weer te piekeren hoe moet het nu verder, wat gaat de toekomst brengen. Ik word er ontzettend gestrest van. En daar ben ik wel klaar mee. Ik wil dat het klaar is dat er een afspraak komt hoe ik mijn studie kan afmaken. Het moet toch niet teveel gevraagd zijn dat ik dat van mijn studiebegeleiders vraag.

Op dit moment ben ik onderweg naar mijn afspraak dus wordt vervolgd

Wish me luck!

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten