Revalidatie update #5

by Nienke
Afbeelding: Pixabay

Vorige week was mijn laatste revalidatie behandeling. Tenminste dit dacht ik. Afgelopen vrijdag kreeg ik een mail binnen met de nieuwe afspraken voor komende week.

Drie weken geleden had ik een afspraak met de maatschappelijk werkster en uit ons gesprek bleek dat het veel beter al met me ging en dat ik dingen beter op een rij had. Wil je het complete verhaal lezen lees hem hier terug. Ze vertelde me dat ik de week na de pasen mijn volgende evaluatie zou krijgen. Ik wist voor mijzelf al dat ik wel klaar met revalidatie was.

Ik hield de gedachten voor me dat het nog maar tot 13 april zou gaan duren. De laatste week had ik helemaal geen zin meer om daar te zijn. In principe deden we niet veel bijzonders meer. Dan herhalen herhalen herhalen. Ik had ook al mijn fysio beweging afgezegd omdat ik niet met deze fysiotherapeute overweg kon. Er was een “regel “gemaakt bij Psychomotorische Therapie dat ik niet meer in de rode overactieve fase mocht komen. En de fysiotherapeute duwde me wel steeds die richting op ik wilde dat absoluut niet. Dus besloot er mee te stoppen. Ik kan immers zelf ook thuis de fiets pakken en gaan fietsen.

Afgelopen vrijdag kwam er weer een mail met afspraken binnen terwijl ik er vanuit ging dat ik alleen een afspraak met de revalidatie arts had. Ik belde het revalidatie centrum en daar bleek dat de maatschappelijk werkster in de war was en dat ik de 24ste pas besproken zou worden. Ik vertelde aan de planning dat het revalidatietraject voor mij nu wel klaar was. Ik leerde er geen dingen meer bij. Alles bleef herhaling. En mijn afspraken van een half uur werden een kwartier. Met drie afspraken van anderhalf uur samen zat ik gemiddeld drie kwartier te wachten. Sorry maar dat vind ik gewoon een verspilling van mijn tijd.

Als het goed is word ik volgende week besproken en krijg ik een eindgesprek en het zogeheten definitief ontslag uit het revalidatie centrum. Ik ben klaar om gewoon mijn eigen ding weer te doen. In combinatie met de dingen die ik daar geleerd heb.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten