Recept: Pasta met spinazie en zalm

by Gastblogger
Foto: close up gedekte tafel
Photo by Markus Spiske

Vandaag even totaal een ander artikel dan normaal op de blog. Mijn medeblogger Marly deelde al eerder twee recepten Zoete Aardappelsoep en Friendsgiving , en Dominique deelde al een keer een recept voor Oreo Taart
Vandaag deel ik een van mijn favoriete recepten: pasta met Spinazie en Zalm

Recept voor pasta met spinazie en zalm (4 personen)

Ingrediënten:

  • Fusilli (of andere pasta) (300g)
  • Spinazie a la crème (doosje 450 gram)
  • Feta (of goedkope witte kaas)
  • 1 pakje room culinair of 1 bekertje crème fraiche (250 ml)
  • Gerookte zalm (200 gram)
  • Champignons (doosje)
  • 4 kleine uien of 2 grote uien

Bereidingswijze:

  1. Snijd de uien en de champignons.
  2. Kook de pasta zoals je gewend bent.
  3. Zet ondertussen een wok op het vuur.
  4. Doe boter in de wok.
  5. Wanneer je de boter hoort sissen, is het heet genoeg om in te bakken.
  6. Doe de ui in de wok.
  7. Bak de ui 5 minuten.
  8. Voeg de champignons toe.
  9. Voeg na 5 minuutjes bakken de spinazie toe.
  10. Verkruimel de feta op een bord.
  11. Wanneer de spinazie volledig ontdooid is, voeg dan de crème fraiche toe.Roer het geheel goed door.
  12. Voeg de feta kaas toe.
  13. Snijd de zalm in kleine stukjes en voeg deze toe.
  14. Je kunt eventueel de pasta door de saus doen, maar je kunt het ook pas op je bord door elkaar husselen.

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten