Privacy Verklaring

Dailyspoonie houdt zich verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op Dailyspoonie.com / Dailyspoonie.nl zoals weergegeven in onze privacyverklaring die je hieronder kunt lezen.

Contactgegevens:

http://www.dailyspoonie.com |  http://www.dailyspoonie.nl

Email:info@dailyspoonie.com
Sociale kanalen: Facebook & Twitter

Welke persoonsgegevens worden er verzameld?
  • Voor- en of achternaam
  • Geslacht
  • Emailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Locatie gegevens
  • Welke Internetbrowser je gebruikt (Chrome, Opera, IE, Safari, Edge etc.)
  • Met welk apparaat je onze website bezoekt
Met welk doel verzameld Dailyspoonie jou gegevens:

Door middel van Google Analytics verwerkt Dailyspoonie jou persoonsgegevens, dit gebeurd omdat je gebruik maakt van onze website. Google Analytics verzameld gegevens zodat wij een overzicht krijgen wie onze bezoekers zijn en hoe wij onze website zo goed mogelijk voor jou kunnen organiseren

  • Dailyspoonie heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten.
  • Gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt.
  • Dailyspoonie heeft ‘gegevens delen’ met Google uitgezet.
  • Dailyspoonie heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Strato
Duur van de opslag:
  • Je gegevens worden in Google Analytics 14 maanden opgeslagen Aan het einde van deze bewaarperiode worden gegevens automatisch verwijderd.
  • Persoonlijke informatie wat binnen de AVG wet binnen komt op info@dailyspoonie.com word 14 dagen tot maximaal 1 jaar opgeslagen in onze mail.
  • Reacties die voor 25 mei 2018 op Dailyspoonie zijn geplaatst zijn op 9 maart 2018 vernietigd. Het reactieveld is uitgeschakeld.
Delen van persoonlijke gegevens met derden

Persoonlijke gegevens die verzameld worden op Dailyspoonie.com | Dailyspoonie.nl worden niet gedeeld met derden.

  • Dailyspoonie heeft de functie van remarketing in Google Analytics uitgeschakeld.
  • Persoonlijke gegevens worden alleen aan rechthebbende verstrekt wanneer hier omgevraagd word (zie paragraaf privacy rechten)
Cookies of andere vergelijkbare technieken die Dailyspoonie gebruikt

Dailyspoonie maakt gebruik van cookies. Dit is een klein bestandje dat op jou apparaat (computer, laptop, tablet, of je smartphone) word opgeslagen. De cookies die Dailyspoonie gebruikt, zijn belangrijk voor de werking van onze website. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om onze website te optimaliseren, fouten te kunnen ontdekken en onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor onze bezoekers te maken.

Wil je de functie voor cookies uitzetten dan kun je dit in je internet browser aanpassen zodat er geen cookies meer worden opgeslagen. Eerdere opgeslagen cookies kun je hier ook in verwijderen .

Privacy rechten

Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. Je hebt recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van jou persoonsgegevens. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, vraagt Dailyspoonie je om jezelf te identificeren door middel van legitimatie. Neem hiervoor contact op via info@dailyspoonie.com
Na het indienen van het verzoek van verwijdering of beperking van jou persoonsgegevens wordt binnen 7-14 dagen uw verzoek verwerkt.

Een klacht indienen

Dailyspoonie wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan je doen via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging van persoonlijke gegevens.

Dailyspoonie heeft het recht om deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 29 april 2018.