Persoonlijke update School & Verhuizen

by Nienke
Afbeelding: Pixabay

In mijn vorige blog schreef ik dat ik wat meer weer wilde gaan bloggen. Helaas is dit tot nu toe niet zo goed gelukt. Maar waarom is dit dan niet gelukt, terwijl ik toch echt heel graag meer wilde bloggen. Tijd om een blogpost te wijden aan waar ik nu mee bezig ben allemaal. Je hebt het waarschijnlijk al gelezen in de titel van deze blogpost school en verhuizen.

Ik vertelde in mijn vorige blogpost al dat ik in augustus weer naar school ga op het horizon college in Hoorn. Daar start ik halverwege augustus in het eerste leerjaar. Ik heb inmiddels al de eerste introductie dag gehad. Waarbij de benodigde papieren nog ingeleverd moesten worden. We een rondleiding door de school kregen en we de toegangspassen kregen.

Nu had ik nog een aantal probleempjes. Ik stond nog ingeschreven in Amersfoort. Ik had op de dag van de introductie in Hoorn al gebeld met de school in Amersfoort. Vanuit de receptie werd ik doorverbonden met iemand die over studie afmelding zou gaan. Die was verbaasd omdat ik al een tweede jaars was. Hiervoor was zij niet gekwalificeerd en stuurde me door naar mijn mentor. Ik stuurde haar een appje met de mededeling dat ik niet de opleiding daar kon afmaken. En dat ik me dus wilde uitschrijven. Een paar uur later kreeg ik een stug antwoord: hiervoor moet je niet bij mij zijn maar bij mevrouw K. Ik belde weer terug naar school om een afspraak met haar te maken. Maar ze was niet aanwezig. Na twee dagen bellen en emailen had eindelijk een afspraak.

In de tussentijd hadden Bryan en ik donderdag 2 juli een bezichtiging van een woning. We gingen samen met Bryan zijn moeder naar de bezichtiging. We waren super enthousiast over de woning want het was groot genoeg om samen te wonen en in de toekomst is er ruimte voor eventueel een kindje. Er was maar een ander nog naar de bezichtiging gekomen. Maar zij was met 5 minuten alweer verdwenen , terwijl wij een half uur de woning hebben bekeken en dingen besproken met de huismeester.

We leverden de papieren in voor de woning en toen begon het wachten. Tot maandag hadden alle kandidaten die waren uitgenodigd tijd om te reageren.In de middag kregen we een telefoontje dat wij de gene waren die alleen gereageerd hadden. Dus de woning werd aan ons toegewezen. We maakten een afspraak voor het tekenen van de huurcontract en de sleutel overdracht.

Afgelopen woensdag (8 juli) konden we tekenen voor de woning en was het huisje dan eindelijk van ons. We hadden de auto al volgeladen met laminaat en een aantal verhuisdozen dus die konden meteen uitladen. Daarna hebben we ons ingeschreven in de gemeente en zijn we begonnen met het eerste schilder werk.

De komende tijd zijn we dus druk bezig met klussen verhuizen en opleveren van de woning in Apeldoorn. Dus waarschijnlijk komende maand zullen er niet zoveel blog posts verschijnen.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten