Persoonlijke update Juni2015

by Nienke
Afbeelding: Pexels

Al bijna een maand geen blog post, zoals ik in mijn vorige blog al schreef heb ik op dit moment weinig energie om blog posts te schrijven. Toch wil ik dit langzaam weer oppakken hoeveel posts dit per maand gaan worden weet ik niet, maar voor nu ben ik weer terug!

Laat ik eerst eens beginnen hoe het met mij gaat. Ik vertelde al dat ik op dit moment weinig energie heb. Ook de pijn word op dit moment intenser. Er zijn geen directe oorzaken maar over het algemeen zijn deze ook niet te vinden bij fibromyalgie. Ik ben sinds een weekje weer begonnen met zwaardere pijnstillers (zaldiar een combinatie van tramadol en paracetamol)  normaal gebruik ik ibuprofen 600 en paracetamol hier kan ik normaliter gewoon op functioneren. Maar omdat ik de laatste tijd meer pijnklachten heb ben ik dus weer gestart met de zaldiar. Er is nog geen vooruitgang, maar het duurt ook even voor deze medicijnen goed werken bij mij.

Verder ga ik in augustus weer naar school, ik deed de opleiding maatschappelijke zorg in Amersfoort. Maar ik kwam helaas nergens met deze school. Ik zou hier in september voor de derde keer het tweede leerjaar overnieuw moeten doen absurd gewoon. Ja ik ben niet veel aanwezig geweest maar ze hebben ook niet met me gezocht naar een oplossing. Maar goed ik heb nu een school gevonden waar ik wel terecht kan en die me gaan ondersteunen. Het horizon college in Hoorn. We gaan het rooster voor me aanpassen Wanneer ik geen energie heb of te veel pijn heb dan hoef ik de vakken niet te volgen. Wel moet ik dan zelf thuis aan de slag maar dit kan ik oppakken wanneer ik de energie wel heb. Het enige ding is wel dat ik in het eerste leerjaar weer moet beginnen. Dit om twee redenen.

1.Omdat het MBO in Amersfoort andere les materiaal gebruikt wat niet overeenkomt met het horizon college.

2.Omdat ik op dit moment te ingewikkeld ben om een geschikte stage te vinden. Dit komt omdat bij maatschappelijke zorg nu de intensieve zorg bijkomt door de bezuinigen hierbij komt het douchen van cliënten en cliënten vanuit een rolstoel naar het toilet begeleiden. Ik kan dit fysiek niet aan dus moet er intensief gezocht worden naar een plek en dat gaat helaas niet in een maand lukken en dat is ook wel begrijpelijk.

Ik had gelukkig al bij het inschrijven rekening gehouden met het feit dat ik opnieuw moest gaan beginnen.dus het is geen grote teleurstelling voor mij.

Ik heb wel weer zin om naar school te gaan want eerlijk is eerlijk een half jaar thuis zitten is niet leuk. En ik wil gewoon heel graag mijn papieren behalen om straks te kunnen werken.

Verder ben ik nog wel opzoek naar een woning in de regio west Friesland. Hebben nu drie keer mogen bezichtigen de eerste was perfect maar zoals ik de vorige keer al vertelde had iemand anders een hogere positie als ons. En de laatste twee huizen waren veel te klein. Maar we blijven zoeken er gaat iets op ons pad komen dat weet ik zeker.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten