Ontwerp, plak, strijk & meer

by Dominique

Jaja, Mark maakte van zijn belofte waar en ik kreeg eindelijk wat ik al heel lang graag wilde hebben. We gingen heen voor een cameo snijder en we kwamen thuis met zoveel meer dan alleen een mooie machine.

Ik probeerde informatie in te winnen over de apparaten, over wat ze konden en welke het beste in prijsverhouding overeenkomt met mijn wensen. Maar er was zoveel op de fb groepen en YouTube en daardoor zag ik door de bomen het bos niet meer. Dus ik liet mij informeren door de winkeleigenaars van Cityplotter in Zaandam.

Ik kwam met het idee dat ik een cameosnijder wilde. Na een gesprek met Joke, kwam ik tot de ontdekking dat er meerdere merken waren. Uiteindelijk koos ik voor de BrotherCM300. Deze heeft namelijk een display op de machine met standaard patronen en met de patronen die je opent vanaf je computer, usb of die je hebt opgeslagen op de machine. Hierdoor hoef je dus niet altijd een laptop of computer bij je te hebben als je aan de gang wilt. Deze is dan niet draadloos maar in prijsverhouding vond ik deze het beste bij me passen.

Toen ik er eenmaal mijn keuze daarin had gemaakt kwamen de bijkomede artikelen die je nodig hebt om aan de gang te gaan. Plakmatten, een scanmat, extra mesje, penhouder, een roller, accesoires voor het werken en loskrijgen van de vinyl of flexfolie enz. En ga zo maar door. Daarna nog hier en daar wat folies erbij gekocht om te beginnen. Want ja, je moet eerst wat ideeën simpele uitproberen om te kijken wat je eigenlijk echt nodig hebt. Zodoende heb ik ook later wat gekocht op een website waarmee ik ondertussen al wat meer kan.

Hieronder een paar voorbeeldjes wat je oa. Kan met de Brother scanncut. Ik ben nog maar een beginner want je kan er zoveel meer mee dan alleen scannen, snijden. Maar zover ben ik nog niet. Ik ben iig tevreden. De vraag is alleen waar laat ik het haha.

Ik ben Mark zo dankbaar dat hij een groot deel van zijn 13e maand aan mij wilde uitgeven.
Lieverd bedankt ik hou onzettend veel van je ❤

Liefs: Do
Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten