Ontspanning of ergenis?

by Dominique
Foto: Vishengel in het water
Afbeelding: Unsplash

Je hebt verschillende activiteiten die je kan doen, om ervoor te zorgen dat je wat aan je ontspanning komt. Zoals een van de vele is voor mij, schrijven, lezen, series kijken, Diamond painting, tekenen en ga zo maar door. Er is één ontspanning wat ik ook leuk vind om samen met mijn vriend te doen. (Naja uiteraard meerdere, maar da ga ik inhoudelijk niet op in). Waar ik wel op inga is een activiteit die we samen afgelopen zondag deden. Alleen visten we letterlijk achter het net.

Zoals ik al eens verteld heb in mijn eerdere blog, heb ik voor mijn verjaardag een vispas gekregen van mijn lieve vriend. Ik vind vissen leuk, ik was al jaren lid ( het kost geloof ik iets van €30 per jaar om lid te blijve ). Hiermee zorg je ervoor dat je een vispas hebt. Deze vispas behoed je voor een dure boete. Zonder pas vissen is namelijk illegaal en ja de kosten van een boete haal je er dan al gauw uit ( volgens mij staat op vissen zonder vispas een boete van €170 ) ja daar kan je wel even een tijdje van vissen. Omdat ik al even niet meer had gevist, had ik mijn vispas opgezegd. Dus vandaar dat ik hem dus weer kreeg van mijn vriend.

Maargoed, afgelopen zondag was het prachtig visweer. Dus wij hoppa in de auto naar een mooi visplekje met een sluis waar je super relaxed kan zitten. Na twee uur, geen tuk waren we het een beetje zat. Hier zouden we vandaag niks vangen. Na een pitstop even plassen en eten gingen we door naar een mooi meer dichtbij. Ook hier hadden we geen geluk, een stukje verderop in de plaatselijke sloot ook niet. Me vriend was er alweer klaar mee en ook ik baalde ervan dat we niks hadden gevangen. Mij gebeurde dit namelijk eigenlijk nooit. Zal het aan Wervershoof liggen? Ik doe namelijk niet iets anders dan wat ik normaal doe. Ach vette pech. We zijn maar weer naar huis gegaan en hebben een borrel gepakt. Hopelijk de volgende keer meer geluk als we het proberen in hereyougoweird (aka Heerhugowaard). Misschien heb ik dan ook meer om over te bloggen en kan ik foto’s plaatsen van onze vangst. (Hopelijk iets dan niets haha).

Dus tot onze grote ergenis hebben we achter het net gevist. Maar wel mooi vitamine D gepakt.

Liefs: Do

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten