Lopen voor Lyme: Marly’s Mission

by Marly

Lieve lezers, ik heb heel hard jullie hulp nodig! In deze blog zal ik uitleggen waarom en hoe je mij kunt helpen.

-DONEER-

Zoals je misschien weet (zeker als je een vaste lezer bent van mijn blogs) heb ik de ziekte van Lyme. Inmiddels beheerst deze ziekte komende maand al 4 jaar mijn leven, een lange tijd waarin mijn leven ‘op pauze’ staat.

Ik ben de afgelopen 3 jaar met positief resultaat behandeld voor Lyme, wat al veel van mijn meest ernstige klachten heeft verholpen, gelukkig. Echter zijn mijn restklachten zo hevig dat ik nog steeds zeer beperkt ben in het dagelijks leven en daar wil ik heel graag iets aan proberen te doen in de hoop mijn leven weer op te kunnen pakken.
Het probleem is dat mijn autonome zenuwstelsel als gevolg van Lyme niet goed functioneert en hierdoor heb ik orthostatische intolerantie. Dit zorgt er kort gezegd voor dat ik maar een paar minuutjes kan staan voor ik zulke heftige klachten krijg dat ik uiteindelijk flauwval, samen met een scala aan andere uiteenlopende klachten.

Lopen voor Lyme 2018

Op 14 april 2018 vindt de tweede editie van Lopen voor Lyme plaats, een sponsoractie voor lymepatiënten om geld in te zamelen om behandelingen en andere zaken te kunnen betalen. Aangezien de zorgverzekering maar een zeer beperkte behandeling voor Lyme vergoed, die bij lange na niet voldoende is om te genezen van Lyme in de meeste gevallen. Het geld komt direct ten goede van de lymepatiënt, zonder tussenkomst van derden. In de afgelopen jaren hebben mijn ouders (en ik, maar met name mijn ouders) al meer dan €10.000 uitgegeven aan zorgkosten in relatie tot lyme. Eigenlijk draaien zij voor alle kosten op en zorgen elke dag voor mij.

Marly’s Mission

Ook voor mij doet er een team mee met Lopen voor Lyme, team Marly’s Mission. We gaan geld inzamelen voor een speciale revalidatie behandeling in Australië die zich richt op het ‘resetten’ van het zenuwstelsel. Aangezien hier veel goede resultaten behaald zijn bij patiënten met uiteenlopende problemen van het (centraal én autonome) zenuwstelsel en ook specifiek met orthostatische intolerantie, lijkt me dit de beste behandeloptie die er op dit moment is. Er is in Nederland helaas niets vergelijkbaars en qua medicatie zijn er ook niet veel mogelijkheden meer. En wat nog wel mogelijk is wordt ook niet vergoed (lees ook deze blog). De verzekering vergoed deze revalidatie behandeling (natuurlijk) niet en er is €10.000 nodig om een intensieve 6 weekse behandeling te volgen (dit is exclusief reis- en verblijfskosten). Een hoop geld, zeker omdat we de afgelopen jaren ook dus al veel behandelkosten gemaakt hebben om de ziekte van Lyme te bestrijden. Hierbij hebben we hulp nodig.

Help mij!

Ik wil je vragen mij te helpen dit doel te bereiken en mijn leven hopelijk terug te krijgen. Je kunt dit doen door te doneren via www.lopenvoorlyme.nl -> team Marly’s Mission, via marlysmission.wordpress.com, of via mijn GoFundMe pagina, ook kun je direct geld overmaken naar NL11 ABNA 0606 5010 10 op naam van M. Reijnders, echt elke Euro is welkom. Ook kun je deze blog delen of de link van mijn website.
Voor bedrijven hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid een plek voor een logo op onze teamkleding te ‘kopen’. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar marlysmission@gmail.com

HEEL ERG BEDANKT!

Liefs Marly

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten