Lopen voor Lyme: Marly’s Mission een update

by Marly

Inmiddels is Lopen voor Lyme al over een maand, wat gaat de tijd hard! Ik geef jullie een update.

-DONEER-

Lopen voor Lyme is een wandel- en hardloop event waarbij geld in wordt gezameld voor Lyme patiënten. Dit is omdat heel veel behandelingen voor Lyme niet vergoed worden door de verzekering en veel mensen ook geen erkenning krijgen voor hun ziekte en hierdoor geen hulpmiddelen vergoed krijgen. De kosten lopen gigantisch hoog op. Op deze manier kunnen Lyme patiënten geld inzamelen voor hun behandelingen, hulpmiddelen, aanpassingen in huis of wat ze dan ook maar nodig hebben.

Ook voor mij loopt er dus een team mee. Team Marly’s Mission. We zamelen geld in omdat ik een speciale revalidatiebehandeling wil volgen in Australië. Deze behandeling is er op gericht om door een bepaalde manier van training/beweging het (centrale én autonome) zenuwstelsel een soort van boost te geven zichzelf te herorganiseren en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het klinkt allemaal nog een beetje vaag en misschien wat zweverig, maar er zijn echt super veel goede resultaten mee behaald. In Nederland is geen (standaard) behandeling meer mogelijk en de mogelijkheden die er zijn, zijn experimenteel en worden ook niet vergoed. Bijvoorbeeld de infusen die ik laatst heb gehad wat neer komt op €1000 per maand…

Deze behandeling is super belangrijk voor me, ik wil zó graag beter worden. Genoeg beter om weer wat te kunnen werken, mezelf te kunnen onderhouden, op mezelf te kunnen gaan wonen en voor mezelf te kunnen zorgen. Ik wil zo graag weer een normaal leven kunnen leiden! Ik wil niet meer energieloos vanaf de zijlijn toekijken hoe anderen doen wat ik zo graag zou willen doen.

We zijn nu 3.5 maand bezig met de inzamelingsactie en het loopt nog niet zoals ik gehoopt had. We zitten al een maand rond de 25% en het staat allemaal een beetje stil. Delen op Facebook en andere social media levert weinig (meer) op. Ik heb 100 bedrijven in de buurt gemaild en ik heb geen enkele reactie gehad. Ik heb bedrijven gemaild met de vraag of ze iets wilden doneren voor goodiebags voor mijn lopers en de enige die dat wilde was Leonie van Snappy Store die ook nog gehaakte spullen wil verkopen voor mij! Maar verder kreeg ik óf geen reactie, óf ‘nee’. Ik mailde verschillende vliegtuigmaatschappijen met de vraag of ze (een deel van) een vliegticket zouden kunnen sponsoren omdat bij het geld dat we inzamelen geen reis-en verblijfskosten zijn meegerekend en dat er dus ook nog bij komt, maar ook hier óf geen reactie óf ‘nee’. Het is allemaal op zich begrijpelijk. Wat heeft zo’n bedrijf er aan om mij te sponsoren. Maar als ik zie hoe het bij sommige anderen wél lukt, is het toch wel een beetje demotiverend. Stiekem hoop ik nog op een eindsprintje nu we de laatste maand in gaan.

Uiteraard ben ik tegelijkertijd ook super blij met wat we al wél hebben! Namelijk €2500. Dat is toch mooi meegenomen!! Donaties komen soms uit onverwachte hoek en dat is super fijn en lief. Ook lopen er nog een paar acties zoals flessenbonnen, verkoop van paasproducten, verkoop van de gehaakte spullen van Leonie en haar moeder en nog wat donatiepotjes die we op verschillende plaatsen hebben staan.

Al met al kunnen we nog heel hard hulp gebruiken. Elke euro telt. Kun je iets missen? Doneer dan alsjeblieft. Je kunt dit doen door te doneren via Lopen voor Lyme team Marly’s Mission, via marlysmission.wordpress.com, of via mijn GoFundMe pagina, ook kun je direct geld overmaken naar NL11 ABNA 0606 5010 10 op naam van M. Reijnders, echt alles is welkom. Ook kun je deze blog delen of de link van mijn website.
Voor bedrijven hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid een plek voor een logo op onze teamkleding te ‘kopen’. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar marlysmission@gmail.com

HEEL ERG BEDANKT!

Liefs Marly

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten