Hop hop gas erop!

by Dominique
Macro foto van Nike sneakers

Zoals ik in mijn post in april al beschreef, was ik druk bezig met weer in vorm te komen. Ik was al gauw gedreven naar meer en ben in de tussentijd halverwege april ook begonnen met het beoefenen van B-kick. Ook daarna wilde ik gauw al meer. (Iets met verslaving).

Mensen die mij kennen, weten dat ik voorheen altijd veel aan sport deed en daar heerlijk van genoot. Halverwege mijn bestralingen in oktober rond 2015 werd alles mij teveel en trok ik alles niet meer. Alles werd teveel. Nu zijn wel alweer 4 jaar verder. De hoogste tijd om weer een conditie op te gaan bouwen. Naast wandelen ben ik een proefles gaan doen samen met mijn buurvrouw. Ik zat vroeger op kick-fun en de uitleg van b-kick op de website leek hetzelfde. Dus schreef ik ons meteen in.

Mijn buurvrouw hield meer van zumba. Maar wilde evengoed wel met mij mee. De les was veelzijdig. Soms wel zwaar. Veel conditie training d.m.v. opdrukken, planken, rondjes rennen, buikspieren en billen en daarnaast op de zak rossen en alle frustraties eruit gooien.

Jep ik had me aangemeld bij de sportschool, al gauw wilde ik meer dan 1x in de week boksen. Dus deed ik een proefles zumba erbij. Ondertussen sport ik nu 3x in de week. Waarvan 1 uur dus zumba, 1 uur b-kick en 2,5 uur cardio met oefeningen en gewichten.

Ik had het nooit voor ogen dat ik me weer zo fit zou kunnen voelen. Het heeft me veel gekost in het begin, maar nu heb ik er zoveel profijt van. Als je er eenmaal weer doorheen bijt en een ritme opbouwt dan gaat alles vanzelf.

Ondertussen zijn we dus een halfjaar verder en rest de vraag naast dat vele bewegen wat ben ik kwijt geraakt in kilo’s. Nou het aantal kilo’s is hooguit 5 gok ik. Ik sta op verschillende weegschalen. Vreemd genoeg zegt elke weegschaal iets anders. Dus ik hanteer die in de sportschool maar. Dan is het 5kg. Bij mijn mensendieck therapie hadden we mijn omvang opgemeten aan het begin in april. Omdat ik niet veel afviel vroegen wij ons af of ik dan misschien in centimeters wat kwijt kon zijn. Gelukkig had Lucas dat dus genoteerd want ik ben toch van 116cm naar 111cm gegaan rondom mijn buik. Dus toch een overwinning┬á ­č嬭čĆ╗

Op naar meer kilo’s en centimeters. Daarnaast heb ik binnekort een informatiegesprek bij een chirurg betreft het lukken met afvallen. Hopelijk kunnen zij mij verder helpen.

Dit was het dan weer. Nog een foto met mijn nieuwe hoofdband die ik niet kon laten liggen!

Liefs Do

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten