Geduld is een schone zaak

by Dominique

Bzzzbzzz oh mijn telefoon gaat af. “Met Dominique…… hallo? …..Hallo?” Er word opgehangen… oke dat is vreemd. Ik herkende het telefoonnummer van het AMC.

Als het belangrijk is bellen ze wel weer. Een minuut later belt mijn moeder. Met de mededeling dat mijn dietist had gebeld en de afspraak voor vrijdag cancelde en ze me een mail zou sturen met de nieuwe afspraak. Mijn oude huisnummer (die van mijn ouders ) stond nog in de gegevens.

In de mail vertelde mijn 2e dietiste. Dat ze mee gaat doen met een onderzoek waardoor ze alle clienten overdraagt naar een collega. Heel fijn maar dit word dus nummer 3 in twee afspraken… begint al erg irritant te worden om steeds verschoven te worden en steeds een andere collega te spreken. Vooral omdat deze afspraak expres gepland stond een uur voordat ik naar mijn OOK AL nieuwe internist moest. Dus fijn zonder nieuwe gegevens van mijn ene afspraak vrijdag naar mijn internist gegaan.

En omdat ik ergens al in me hoofd had dat ik eerder er moest zijn. Was ik persongeluk half 1 gekomen…. ik had 10 voor 2 pas de afspraak en als klap op de vuurpijl liep het beginnende spreek uur ook nog eens 40 minuten uit.. we waren dus de eerste die er zaten en werden als laatste geholpen… deels door mijn eigen domme schuld maar wel weer frustrerend.

Maargoed mijn nieuwe internist heeft me aangehoord na een goed potje janken. Want ja afvallen gebeurd nog steeds niet en de frustraties worden alsmaar hoger.

De afbeeldingen spreken voor zich.

 

Hij stelde voor om iig een revalidatie  traject in te gaan. Hij zou een verwijsbrief schrijven naar mijn huisarts om een revalidatie traject op te starten hier bij mij in de buurt. Want als hij het zou regelen werd het hier in Amsterdam. Dus dan liever meer in mijn buurt. En na overleg zijn we begonnen met het schildklier hormoon omdat deze erg traag werkt.

Aanvolgend moet ik over 6 weken terug naar hem voor bloedprikken en de uitslag krijg ik later in de middag. Met de vraag of ik goed ingesteld ben op het schildklier hormoon. En dan kan ik ook met hem delen welke aanpak me dietiste voorstelde gezien ik daarvoor vandaag opnieuw ervoor naar het AMC moet komen.  Verder is er dus niet veel bijzonders uitgekomen. Wel vond mijn internist het opmerkelijk dat in mijn gehele ziekteverloop er nog geen enkele arts mij een revalidatie traject heeft aangeboden…. nu hij het zegt… vind ik dat ook.  To be continued

Liefs Do

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten