Waarom is er geen mogelijkheid om te reageren onder artikelen?

In het kort er zijn 2 redenen waarom wij de mogelijkheid om te reageren onder de artikelen hebben uitgeschakeld.
1. Wegens de AVG wet waar onder andere het opslaan van persoonsgegevens onder vallen, hebben wij gekozen om de reacties uit te schakelen (wil je meer weten over welke data Dailyspoonie verwerkt? Wij verwijzen je graag naar onze privacy verklaring)

2. Er werd te weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te reageren onder de artikelen. Er word vaker door onze lezers gekozen om te reageren via Email: Info@dailyspoonie.com of via Twitter of Facebook

Ik heb tussen 2014 – maart 2018 een reactie achter gelaten, wat gebeurd er met die gegevens?

Op vrijdag 9 maart 2018 zijn deze gegevens vernietigd. Er zijn geen IP-adressen of achtergelaten Email gegevens in ons bezit.

Kun je mij vertellen wat een Spoonie is?

Dat kunnen wij zeker. Een Spoonie is iemand met een chronische ziekte of beperking. De naam Spoonie komt voort uit de Spoon Theory ook wel vertaald de lepeltheorie . Het woord spoonie komt van origine uit de USA overgewaaid. De term word daar veel meer gebruikt in de online chronisch zieken community. De afgelopen jaren is het woord meer overgewaaid naar Nederland.

Is Dailyspoonie op meerdere sociale kanalen te volgen?

Ja, op dit moment is Dailyspoonie te volgen op Twitter , Facebook en Instagram. Er zijn plannen voor de toekomst om een youtube kanaal erbij op te starten, maar op dit moment houdt DailySpoonie het bij de  sociale kanalen die er al zijn Twitter Facebook en Instagram

Ik wil gastblogger worden hoe kan ik mij hiervoor opgeven?

Wij zijn regelmatig opzoek naar gastbloggers, wanneer je interesse hebt om te schrijven binnen de categorieën Health, Personal Stories, Life of Mindstyle kun je een Email sturen naar info@dailyspoonie.com zet in de onderwerp regel: Gastblogger worden. En vertel in een korte mail iets over je zelf en over het onderwerp je wil schrijven. Wanneer het onderwerp binnen Dailyspoonie past krijg je spoedig een reactie met daarin ook de regels voor het schrijven van een gastblog binnen Dailyspoonie.

Ik heb eerder een gastblog gedeeld via Dailyspoonie maar ik heb liever dat hij verwijderd word.

Wanneer je een gastblog hebt geschreven en je wil hem om wat voor reden laten verwijderen van de blog. Kun je een verzoek insturen via info@dailyspoonie.com o.v.v Gastblog (titel-naam) Het verzoek kan alleen worden ingediend door de schrijver zelf.