Een nieuwe start

by Nienke

Het is tijd voor een nieuwe start. Tijd om mijn blog eens op te frissen. Want ik was alles behalve tevreden met mijn bloglayout. Aangezien ik zelf ook een achtergrond heb in de grafische wereld werd het toch wel eens tijd om mijn lay out te wijzigen.

Tussen het bladeren in de thema’s van wordpress, kwam ik het thema Sela tegen. Dit was een blogontwerp wat wel in mijn smaak viel. Ik zou hem ongeveer ook zo zelf ontwerpen. Door gebrek aan tijd en te lang uit de programma’s te zijn kies ik voor nu voor een standaard thema. Wel heb ik nu de keuze gemaakt om nog een gratis thema te gebruiken. Omdat mijn blog op dit moment nog niet zo heel veel word gelezen. Wanneer er in de statistieken te zien is dat ik toch meer bezoekers trek zal ik kiezen voor een verbeterd(betaald) thema. Ook zal ik dan een normaal webadres hebben. Deze is op dit moment ook nog steeds een .wordpress website.

Inmiddels is ook mijn facebook vind ik leuk pagina voorzien van een nieuwe omslag foto, direct gelinkt aan de website (nouja het ontwerp is het zelfde) Ik ga mijn twitter die eigenlijk behoort bij deze blog @dailyspoonie veranderd naar mijn eigen persoonlijke twitter @xoxonienn omdat ik het andere twitter account te weinig gebruik (ik vergeet hem gewoon) kun je me gewoon via twitter dus op mijn eigen profiel volgen.

Verder wil ik proberen om meer te bloggen. Tot op heden is het niet echt gelukt om meer te gaan bloggen. Maar elk moment wanneer ik me goed voel en bloginspiratie heb zal ik mijn blog voorzien van nieuwe posts.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten