Een nieuw hoofdstuk..

by Nienke

Het is al even weer een tijd geleden dat ik een blogpost schreef. Ik dacht ik heb veel andere plannen om mijn blogposts een nieuwe richting te geven. Dat liep toch even anders..

Het is vreemd om te zeggen maar ik heb geen inspiratie meer om te bloggen. Ik dacht dat ik plannen had om mijn blogposts een andere richting te geven. Mijn gezondheid is al een flinke tijd stabiel. Op wat kleinigheden daar gelaten. In mijn vorige blogpost: Changes liet ik jullie al weten dat ik een soort inner peace gevonden had met het ziek zijn. Maar na de maanden volgen en er toch niet echt meer woorden uit mijn vingers kwamen werd het tijd om uit te zoeken waar het vandaan komt..

Mijn intentie was om de andere kant te laten zien. Mijn leven wat niet meer fulltime in het teken staat van chronisch ziek zijn. Maar hoe langer ik er over na dacht realiseerde ik me dat ik dat niet meer in blogvorm wil doen. Het voelt gewoon niet meer hetzelfde..

Kort gezegd het komt er op neer dat ik ga stoppen met bloggen voor Dailyspoonie. De afgelopen vijf en half jaar is mijn blog een uitlaatklep geweest voor het omgaan met een chronische ziekte. Het is niet altijd makkelijk geweest, vaak genoeg ook een gevecht die ik soms wel wilde opgeven. Toen ik in 2016 de eerste meiden erbij haalde voor Dailyspoonie werd het bloggen een stuk makkelijker en werd Dailyspoonie ook meer een platform met ervaringsverhalen.

Ik heb mooie momenten beleefd: De eerste 100 lezers, maar ook de website die volledig uit de lucht ging toen meer dan 16000 bezoekers mijn blogpost: 8 dingen die elke chronisch zieke wil dat je begrijpt lazen. De lieve berichtjes die ik ontving toen ik vertelde dat er een reuze cyste was ontdekt op mijn eierstok. De kaartjes die ik ontving na mijn operatie. De mensen die ik heb leren kennen via dit platform. Dailyspoonie heeft me ontzettend veel gebracht en geeft me een dankbaarheid die niet in woorden is uit te drukken .

Ik voel me niet meer als de afgelopen vijf en half jaar. Ik ben ontzettend veranderd, mijn gezondheid is veranderd mijn mindset is veranderd en het is tijd voor iets nieuws.  Wat dat precies gaat zijn, daar kan ik je nu geen antwoord op geven.

Ik ben dankbaar voor de lezers die (wekelijks) Dailyspoonie bezochten om mijn verhalen te lezen. Bedankt voor alle support die ik de afgelopen vijf en half jaar van jullie heb mogen ontvangen.

❤️

Veranderingen:

Op dit moment ben ik niet de enige die veranderingen in haar leven doormaakt. Dit geldt ook voor de andere meiden binnen Dailyspoonie. Er zijn verbeteringen, er is meer stabiliteit en minder om over te schrijven. Dat betekent dat er wat dingen gaan veranderen. Er zullen de komende maanden minder artikelen online komen. Er wordt geen strak schema aangehouden wanneer er nieuwe content online komt. Het kan zijn dat er twee artikelen per week online komen, maar het kan ook zijn dat het eventjes stil zal zijn op de Dailyspoonie blog.

Dailyspoonie trekt nog steeds maandelijks een hoop bezoekers. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor, ik (Nienke) ben dan ook zoekende wat ik precies met Dailyspoonie op langer termijn ga doen.

Ik ben er over aan het nadenken om Dailyspoonie een doorstart te geven met nieuwe bloggers. Nieuwe content, ervaringsverhalen en persoonlijke verhalen.

Daarvoor moet ik wel opzoek naar nieuwe schrijvers die op vrijwillige basis de blog willen voorzien van nieuwe artikelen. Mocht je interesse hebben om in het nieuwe team van Dailyspoonie te komen je kunt contact opnemen met Nienke via info@dailyspoonie.com

 

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten