Één keer is gewoonweg niet genoeg

by Dominique

De titel zegt het al. Ik kreeg een appje van een van mijn besties. Of ik wat te doen had zondag. Het was een verrassing en we zouden naar Amsterdam gaan. Ik moest het zelf maar uitzoeken als ik het zo nodig wilde weten. Na wat research kreeg ik de bevestiging van der. Hell yeah Evanescence once again. Alleen dit keer met een orkest. 

Ik kan je vertellen het was super geweldig. Echt zo prachtig. Als eerst zal ik even bij het begin beginnen. Om een uur of 4 vertrok ik naar Chrystal. Eerst even knuffelen met der kids. Tegen half 6 gingen we richting Amsterdam met Trudy mijn auto. Die ik helaas vrijdag naar de sloop moet brengen. Op onze verjaardag note bene. Ja zij word vrijdag 24 en ik alweer 27. Met de bedoeling niet bij de club 27 te komen. Voor de mensen die deze grap niet begrijpen Google het. Maar goed de 1april apk overigens geen grap. Gaat ze helaas niet halen. Maargoed terug bij mijn verhaal. Chrystal en ik reden eerst in Alkmaar even langs de Mac. Want ja dat hoort bij onze Road tripjes.

Chrystal en ik

Overigens ben ik op de heenweg te vroeg van de afslag gegaan dus hebben we ook nog Schiphol van dichtbij gezien. Leuk he. Eenmaal aangekomen hoefden we niet lang in de rij te staan. Eenmaal binnen dacht ik. Ben benieuwd waar Anouque zit. Want zij had ook kaartjes. Zijn wel 1000 plekken dus ik dacht die zal ik wel niet tegen komen.

3x raden ze zat letterlijk achter me. Haha wat is de kans daarop. Maar zeker gezellig en fijn om zo even bij te kletsen.

Het voorprogramma begon precies op tijd. Om 8 uur speelde het orkest 4 prachtige nummers. Daarna zou een ander voorprogramma komen maar die heeft uiteindelijk niet gespeeld. Om 9 uur nam Amy Lee plaats achter de piano en het concert begon. Het waren prachtige oude nummers gestoken in een ander jasje en een paar nieuwe. Ze zong heerlijk, prachtig mooi en zuiver. En wat een prachtige jurk had ze aan. She blow us away again. Zo anders als in Tilburg maar net zo mooi. Vond het prettig dat ik dit keer wel kon zitten haha oma yeah!

Na het optreden Zijn we wel meteen door naar huis gegaan. Want er was erge dichte mist. Gelukkig ken ik de weg wel een beetje dus dat scheelde al de helft. Maargoed met maar 30 meter zicht rijd je niet echt prettig. Nadat ik chrystal veilig thuis afgeleverd had ben ik meteen door naar huis gegaan. Om 12 uur was ik thuis. Doodop maar zo blij met deze ervaring. Chrystal bedankt voor weer een onvergetelijke avond ❤

Liefs Do

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten