Een dagje weg

by Yvonne

Onlangs ging ik met mijn man ons zoontje en twee vrienden naar de winter Efteling. Ons zoontje was er nog nooit geweest dus we waren benieuwd hoe hij het zou vinden.

Nou hij vond het fantastisch! Hij heeft zijn ogen uit gekeken in het sprookjes bos. Lang nek, Roodkapje en vrouw holle heeft hij onder andere gezien. Elke keer zat hij te lachen en daar geniet ik zo enorm van dat het mij niet uit maakt dat ik daarna gesloopt ben.

Want zo’n dagje weg kost mij behoorlijk wat energie. Vooral door het vele lopen en op verschillende ondergronden kost mij veel energie. Maar doordat ons zoontje er zo van geniet maakt mij dat echt niet uit. Natuurlijk zijn we ook nog even de souvenir shop in geweest. Van ons kreeg hij een Efteling locomotief en van onze vrienden een Bambi knuffel en een beertje.

Ook al kan ik het allemaal niet goed zien, ik geniet wel van dit soort dingen. Door de geluiden die ik hoor maar vooral omdat ons zoontje zo geniet.

De dag erna heb ik lekker niks gedaan. Behalve na genieten van de dag en de foto’s en filmpjes terug kijken.

 

Liefs Yvonne

Print Friendly, PDF & Email

You may also like

Skip to content

Als je de blog van dailyspoonie wil blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer weten hierover lees onze Privacy Verklaring meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten